Tips

Dé vijf must-have items voor de ultieme zomer aan het strand

0

We hebben al een aantal mooie en snikhete zomerdagen gehad en er komen er zonder twijfel nog een paar aan. Dat betekent dat de stranddagen weer gepland kunnen worden. Zo’n stranddag is, helaas, redelijk uniek in Nederland en dat betekent dat we goed voorbereid op pad willen gaan. Zo kan je ultiem ontspannen en hoef je je nergens zorgen over te maken. Om zeker te zijn van je zaak hebben hieronder dé vijf must-haves voor een perfecte stranddag voor je op een rijtje gezet.

Een groot badlaken

Klungelen met een te klein badlaken geeft je al stress voordat überhaupt ligt. Zorg er dus voor dat je een lekker groot badlaken meeneemt waar je op kan zonnen. Wil je nou liever niet te veel gewicht in je tas? Kies dan voor een hamamdoek. Deze doeken zijn lekker groot, maar ook dun waardoor ze licht van gewicht zijn. Neem voor het afdrogen wel even een klein handdoekje mee. Op deze website heb je erg veel leuke kleuren en patronen.

Zonnebrand

Zonnen is heerlijk voor de ontspanning en je krijgt er een gezond kleurtje van. Althans, als je je natuurlijk een goede zonnebrand gebruikt met een hoge factor. Steeds meer onderzoeken wijzen namelijk uit dat zonnen zonder factor erg schadelijk kan zijn voor je huid en gezondheid. Veel in de zon zitten, helemaal zonder factor, kan zelfs huidkanker als gevolg hebben. Wees daarom verstandig en smeer je in met minimaal factor 30.

Zonnebril

Bescherm je ogen tegen het uv-licht met een toffe zonnebril. Een zonnebril is niet alleen een leuk modeaccessoire, maar is ook een must om je ogen te beschermen. Te lang in scherp zonlicht kijken, kan je ogen op lange termijn beschadigen en dat is iets wat we natuurlijk willen voorkomen.

Vermaak

De één houdt een dagje strand prima vol met een goed boek en de ander zoekt het toch liever in wat actiever amusement. Zorg er in ieder geval voor dat je jezelf een dagje kan vermaken zonder dat de verveling toeslaat. Haal die badmintonrackets dus maar van de zolder óf laad je e-reader vol met de spannendste thrillers.

Kleding

Op het strand zal je voornamelijk vertoeven in je zwembroek, badpak of bikini, maar vergeet niet om wat makkelijke kleding mee te nemen voor over je badkleding. Een echte aanrader hiervoor is Outdoorsupply. Dit is handig wanneer je een ijsje wil halen of nog belangrijker: zodat je je schouders kan bedekken als je bent verband.

Hoeveel wordt nu echt vergoed bij een inboedelverzekering?

Previous article

Welk type kast is het populairst in 2019?

Next article

You may also like

More in Tips