TipsVrouwen & Lifestyle

6 spannende seksspeeltjes voor jouw seksleven

0

Zou jij jouw seksleven met je partner wel wat meer naar een hoger level willen brengen? Dan kan het spannend zijn om eens wat seksspeeltjes uit te gaan proberen! Heel veel stellen nodigen wat speeltjes uit in de slaapkamer om zo hun seksleven spannender te maken én te houden. En dan hebben we het nog niet eens over mensen die een speeltje gebruiken voor hun soloseks-avontuur. Seksspeeltjes zijn heel normaal, maar de uitwerking is allesbehalve doorsnee! In deze blog vertellen we jou alles over welke seksspeeltjes in jouw seksleven thuishoren. Lees je mee?

Bestel ze makkelijk online

Veel stellen vinden het al opwindend om alleen al na te denken over welk seksspeeltje ze willen kopen. Is het jullie eerste keer? Dan kunnen jullie samen online al op zoek gaan naar een nieuw speeltje. Bijvoorbeeld door op zoek te gaan naar een vibrator of een cockring. Online seksspeeltjes bestellen is heel gemakkelijk en wordt ook nog eens heel discreet ingepakt en opgestuurd. Zodat niet direct de buurman weet wat jij van plan bent als de postbezorger komt.

Seksspeeltjes zijn er dus in alle vormen en maten. In deze blog focussen we ons vooral op de seksspeeltjes voor jullie samen. Maar veel hiervan zijn natuurlijk ook te gebruiken voor soloseks. Maar wat doe je nou straks in jouw virtuele winkelmandje? Wij geven een paar tips!

1. Duo vibrator

Deze duo vibrator is speciaal ontwikkeld voor stelletjes zoals jullie. Want je kan ‘m gebruiken bij het voorspel, maar ook als er wordt gepenetreerd of tijdens de orale seks. Hoe het werkt? Je kan deze duo vibrator als het waren op de vagina zetten. Hierbij wordt het onderste gedeeld ingebracht en het bovenste gedeeld stimuleert hierbij de clitoris. Terwijl je vriendin geniet van het gevoel kan de man ook naar binnen bij de vrouw. Zo genieten jullie allebei van de trilling van de vibrator.

2. Cockring

Deze penisring lijkt op de duo vibrator, alleen wordt dan bij de man aangebracht. Deze cockring zorgt ervoor dat de penis wordt afgekneld waardoor je een hardere erectie krijgt. Die ook nog eens veel langer doorgaat. Aan deze cockring zit een kleine vibrator. Deze stimuleert de vrouw doordat ‘ie precies op de clitoris uitkomt.

3. Seksspelletje

Een seksspelletje is een mooie manier om vaste gewoontes te doorbreken. Want laten we eerlijk zijn, als je lang bij elkaar bent weet je precies wat de ander lekker vindt. Maar daardoor wordt het vaak ook een standaard riedeltje. Een seksspelletje zorgt ervoor dat je niet alleen meer over elkaar te weten komt. Denk aan elkaars fantasieën of voorkeuren. Maar soms ga je ook dingen doen waarvan je niet had verwacht dat je het had gedurfd! Spannend!

4. Seksschommel

Dit is misschien niet het speeltje waar je direct aan denkt als je iets gaat bestellen voor het eerst. Maar het is wel heel erg spannend! Een seksschommel zorgt er namelijk voor dat je heel andere standjes kunt uitproberen. Je wordt hier en daar geholpen en gedragen waardoor je makkelijker in bepaalde posities komt. Waardoor jullie allebei versteld kunnen staan van wat jullie samen kunnen. De seksschommel is vaak makkelijk op te hangen en weer op te bergen.

5. Massageolie

Je hebt speciale massageolie die je tijdens de seks kunt gebruiken. Niet alle olie is namelijk prettig om te gebruiken tijdens de seks. De kans op bijvoorbeeld een schimmelinfectie is groot wanneer het in de vagina van de vrouw komt. Maar sommige zijn ook met te veel parfum. Gelukkig hebben ze speciale massageolie die je kan gebruiken bij het voorspel, maar die bijvoorbeeld ook een glijmiddel tegelijkertijd is. Want wie wordt er nu niet opgewonden van een sexy massage? Zo hoef je niet eerst te douchen maar kunnen jullie gelijk door met het hoofdgerecht.

6. Vingerspeeltje

Dit is een heel kleine vibrator die je op je vinger kan zetten. Deze kleine vibrator is fijn om tijdens de seks te gebruiken om bijvoorbeeld de clitoris te stimuleren. Maar ook andere erogene zones bij vrouw én man. Denk bijvoorbeeld aan de tepels of de anus. Hij is zo klein dat je hem gemakkelijk kan verstoppen onder het hoofdkussen om je partner mee te verrassen tijdens jullie quality time.

Leer waarom online casino’s beter uitbetalen

Previous article

Geld verdienen met je eigen blog: zo pak je het aan

Next article

You may also like

More in Tips