Tech & Gadgets

Cadeaus voor een puberdochter waar ze lang blij mee zal zijn

0

Puberdochters; als je er zelf niet eentje hebt dan ken je vast wel iemand in je omgeving met een puberend kind en alle uitdagingen van dien. Wanneer jouw kleine net is gaan puberen, is dat voor zowel kind als ouder vaak enorm schakelen. Hoewel het eerst nog fijn gevonden werd als je meefietste naar de sport en hier graag kwam kijken, is het tijdens de puberteit ineens helemaal anders. Wat voor cadeau geef je een puberdochter? Zeker als je hoopt dat het cadeau lange tijd mee kan? Wij geven tips.

Een sieraad

Wanneer jouw dochter de leeftijd van een mijlpaal bereikt (bijvoorbeeld 12, of 18), dan vind je het misschien fijn om een mooi cadeau te geven waar jouw dochter lange tijd van kunt genieten. Een sieraad dat iemand lang met zich mee kan dragen kan dan een goed idee zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mooie simpele armband of een subtiele ketting. Kies het liefst voor een sieraad dat je ook kunt laten graveren, zodat je jonge meid altijd een gepersonaliseerd sieraad bij zich kan dragen.

Een bureau

Naast dat een puberdochter waarschijnlijk ontzettend blij zal zijn met een mooi en eigen bureau, is dit ook nog eens een goed idee om te geven – op het moment dat ze namelijk beginnen op de middelbare school zal het bureau een plek worden waar ze waarschijnlijk veel tijd gaan doorbrengen. Een bureau kopen voor een puberende dochter is dus zeker een goed idee. 

Gadgets

Waarschijnlijk gaat een puberdochter voor het eerst een telefoon gebruiken, dus zou het zeker ook een goed idee zijn om je puberdochter een smartphone cadeau te doen. Naast dat ze hierop kan internetten, is ze ook altijd bereikbaar wat voor een ouder geruststellend kan zijn. Als je het fijn vindt, kun je ook jullie locatie met elkaar delen zodat je altijd zicht hebt op waar je dochter is. Dat maakt een smartphone ook een goed idee, voor zowel puberdochter als ouder.

Make-up

De kans is groot dat puberende dochters make-up ook een stuk interessanter gaan vinden. Vaak wille jonge pubermeiden een stuk meer experimenteren, dus daarom is make-up een perfect cadeau. Zeker verschillende kleuren, producten en kwasten kunnen het bij pubermeiden erg goed doen. Bij merken zoals Hema of Kiko kun je mooie make-up producten vinden voor een zachte prijs.

Haarproducten

Naast dat er geëxperimenteerd wordt met make-up, willen veel jonge meiden ook experimenteren met hun haar. Daarom is het dan ook een goed idee om een mooie haartang cadeau te geven. Haartangen gaan vaak jaren mee en kunnen meiden tot in hun twintiger jaren nog gebruiken, mits ze er voorzichtig mee doen. Populaire haartangen zijn vaak stijltangen of krultangen.

Een fotoshoot

In de puberteit veranderen jonge meiden vaak veel, in een relatief korte tijd. Om ze voor altijd te kunnen herinneren zoals ze in hun puberteit waren, zou je je puberdochter een fotoshoot cadeau kunnen doen. Daarnaast kan het voor jonge meiden ook heel waardevol zijn om zulke foto’s te hebben; deze kunnen ze vervolgens delen op hun social media kanalen zoals Instagram of Facebook.

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriendin? Hier een paar tips!

Previous article

Dit wil je weten over werken in de kinderopvang

Next article

You may also like