Vrouwen & Lifestyle

4 Tips voor het combineren van je outfits

0

Heb jij de laatste tijd minder inspiratie voor het creëren van je outfits? Dan schieten wij jou graag te hulp door 4 tips te delen! Deze tips kun je toepassen met je huidige kleding, maar het is ook leuk om nieuwe kledingstukken toe te voegen. Dit hoeft niet per se heel duur te zijn. Er zijn vele leuke winkels, zoals https://www.thestorewoerden.nl/ waar je betaalbare items kunt scoren die aansluiten op de laatste fashion trends en jouw smaak. Laat je vooral inspireren en stap uit je comfortzone door gebruik te maken van de volgende tips!

Tweedelige sets voor de luie dagen

Tweedelige sets zijn onmisbaar in jouw kledingkast! Deze tip is vooral bedoeld als je echt helemaal radeloos bent en geen outfit weet te bedenken. Bij tweedelige sets kun je denken aan allerlei soorten kleding, zoals joggingpakken, blazerpakken en denim kleding die met elkaar matcht. Het handige hieraan is natuurlijk dat je direct een outfit hebt die bij elkaar past. Hierbij adviseren we je om te kiezen voor tijdloze kleuren, zoals wit, zwart, beige en blauw. Dit maakt het namelijk gemakkelijker om de items van je set te combineren met andere kledingstukken die je hebt. Tweedelige sets zijn zeker een must-have voor in je garderobe! 

Combineer moeiteloos een monochrome outfit

Een monochrome outfit is nu helemaal trending! Dit is simpelweg een outfit die volledig bestaat uit dezelfde kleur. Dit klinkt misschien heel saai, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn! Er zijn vele manieren om een monochrome outfit helemaal op te pimpen. Je kunt bijvoorbeeld experimenteren met verschillende lagen en texturen. Ook kun je de outfit helemaal afmaken met accessoires, zoals het toevoegen van een leuke bucket hat of sieraden die ook matchen met de kleuren. Bij het creëren van een monochrome outfit is het vooral belangrijk om je creativiteit de vrije loop te laten! 

Experimenteer met nieuwe combinaties 

Oefening baart kunst is een uitspraak die je vast wel bekend voorkomt! Dit is zeker ook het geval met het ontwikkelen van een outfit. Laat jezelf verrassen door bepaalde items en kleuren te combineren waar je normaal gesproken niet zo snel aan zal denken. Een richtlijn waar je je wel aan kunt houden is door te beginnen met een eyecatcher, ofwel iets wat opvalt. Dit kan van alles zijn, zoals een vinyl jas of een top met panterprint. Daarna is het de bedoeling om een basic kledingstuk uit te kiezen, zoals een spijkerbroek of een jasje met een neutrale kleur.

Pas verschillende stijlen toe in een outfit 

Tijdens het combineren van kleding zijn we vaak geneigd om dezelfde stijl in één outfit toe te passen. Een voorbeeld hiervan is de combinatie van een paar sneakers en een shirt met een spijkerbroek. Dit is gelijk helemaal casual is. Hier is niks mis mee, maar het toepassen van verschillende stijlen kan echt een boost geven aan je outfit. Een voorbeeld van een outfit met diverse stijlen is de combinatie van een flare spijkerbroek met classy hakken eronder.
 

Dit is waarom je zelf een business app moet bouwen

Previous article

Wijnproeverij tips voor beginnende wijndrinkers

Next article

You may also like