Tech & GadgetsTips

Met deze online videotoepassingen kun je rijk worden

0

Is het jouw ambitie om geld te verdienen door je activiteiten op het wereldwijde web? En ben je enigszins technisch onderlegd? Dan zijn online videotoepassingen een hele goede manier om je portemonnee te spekken. Om je te inspireren zetten we een aantal voorbeelden op een rij waarmee je rijk kunt worden.

YouTube

Je hoeft geen profvoetballer, zangeres of acteur te zijn om veel bekendheid te werven. Ook YouTubers zijn tegenwoordig heuse sterren. Neem bijvoorbeeld de Nederlandse make-upgoeroe Nikkie de Jager, die maar liefst 12,23 abonnees heeft op haar account ‘NikkieTutorials’. Het was voor haar een opstapje naar een carrière als professioneel visagist voor televisieprogramma’s en bladen. Haar PR-waarde zou oplopen tot in de miljoenen euro’s.

Dat is nog meer dan de grootste Nederlandse vlogger, Enzo Knol, die 2,25 miljoen abonnees heeft. Maar ook hem gaat het dankzij zijn video’s financieel voor de wind. Bijvoorbeeld door de bijdragen die hij van YouTube krijgt in ruil voor het weergeven van reclames in de video’s. Maar vooral door samenwerkingen met grote bedrijven is zijn bankrekening de afgelopen jaren behoorlijk gespekt. Hij kon daarvan een huis kopen zonder hypotheek en kocht dit jaar ook een Lamborghini.

Instagram Stories

Op diezelfde manier is tegenwoordig geld te verdienen via Instagram Stories. Influencers zijn meer en meer actief op dit sociale media-kanaal. En hoewel de persoonlijke video’s ook hier centraal staan, is het toch iets totaal anders dan vloggen op YouTube. Er hoeft namelijk niets gemonteerd te worden en de filmpje blijven niet voor altijd zichtbaar, maar zijn slechts 24 uur te bekijken.

Door waardevolle content te bieden aan de volgers en door als een voorbeeld te dienen, kunnen Instagrammers een grote invloed uitoefenen op hun volgers. En dat is ook de manier waarop ze geld verdienen. Ze kunnen hun eigen diensten en producten zo verkopen of ze worden betaald om die van andere bedrijven te kopen. En dat doen accounts als @celinecharlotte, @thesocialgoodgirl en @cynthiapuntnl niet onverdienstelijk.

Videoslots

Een heel andere videotoepassing waar veel geld mee te verdienen valt, zijn videoslots. Deze vind je in de vorm van digitale fruitautomaten bijvoorbeeld veel in online casino’s. Spelers kunnen zulke spellen met een inzet tijdens één speelronde al veel geld winnen. Maar als exploitant krijg jij in ieder geval áltijd binnen. En je kunt de spellen natuurlijk zo instellen dat jij aan het einde van de rit altijd in de plus eindigt.

Spelers zijn zich daarvan bewust, maar weten tegelijkertijd ook dat ze een hoge winkans hebben. Het uitbetalingspercentage van de videoslots online ligt ergens tussen de 96 en 98 procent. En dat betekent dat de overige 2 tot 4 procent als exploitant voor jou is. En daar hoef je niet eens iets voor te doen. Eén keer wat videoslots online zetten, zorgen dat de spelers het leuk vinden om te spelen en cashen maar!

Online masterclasses

Wanneer je expert bent in een bepaald gebied, kun je ook overwegen om online masterclasses aan te bieden. Doe dit in de vorm van een video die tegen betaling terug te kijken is, of biedt het regelmatig aan via een interactieve videocall met alle deelnemers. Je hoeft de cursus maar één keer in elkaar te steken en kunt die steeds opnieuw aanbieden. Verbeter het hier en daar, zorg dat mensen er echt iets van opsteken en dan komen de klanten vanzelf naar je toe.

Dit zijn de 10 rijkste vrouwelijke pokerspelers

Previous article

5x leuke date ideeen zonder de deur uit te gaan

Next article

You may also like