Fun & Verstandig

Meest verslavende games voor vrouwen

0

Een spelletje spelen is de ideale manier om de tijd te doden. Maar weet waar je aan begint. Voor je het weet kun je niet meer stoppen en blijf je doorgaan. Level na level, weer net iets meer uitdaging om nóg beter en sneller te presteren. Ja, weet je het zeker? Oké dan. Hierbij de meest verslavende spellen voor vrouwen op een rijt Allemaal te spelen via je telefoon!

Candy Crush

Candy Crush. Wie kent het niet? Het spelletje dat iedereen opeens leek te spelen via Facebook. En niet geheel onbegrijpelijk, want het is een hartstikke leuk en verslavend spelletje dat je in ieder level weer een beetje meer uitdaagt. De bedoeling is dat je bepaalde producten met elkaar combineert. Van citroentjes, tot druiven en stukjes chocola. Hoe meer je er in één beweging samen kunt voegen, hoe meer punten je scoort. ‘Sodalicious!’

Wordfeud

Ook de hype rondom Wordfeud is inmiddels weer gaan liggen, maar nog steeds zijn veel mensen hier actief mee bezig. Het is eigenlijk een digitale variant van Scrabble. En je kunt het online spelen met anderen. Met willekeurige onbekenden, of juist met bekenden wanneer je die uitnodigt. Je speelt het spel op je telefoon via de app. En de wanneer een app met 21.000 reviews uitkomt op een waardering van 4,5 op de 5 sterren dan kun je gerust stellen dat je er een hoop plezier aan gaat beleven.

Roulette

Is een bezoek aan een fysiek casino voor jou net een brug te ver? Ben je bang dat je te veel geld uitgeeft, ga je liever niet de deur uit, of heb je voor je gevoel nog te weinig ervaring? Rouletteonlinespelen.nl biedt de oplossing! Je kunt hier namelijk gratis roulette spelen. Online! Dat bied je de mogelijkheid om vrijblijvend te spelen. Omdat je het leuk vindt. Of omdat je wilt oefenen voor het echte werk, waarbij je wel echt geld gaat inzetten en dus mogelijk ook echt geld wint. Het enige dat je moet doen is even een account aanmaken.

Gordon Ramsay Dash

Het is misschien een beetje stereotyperend, maar eerlijk is eerlijk: sloven zich nu eenmaal uit in de keuken. Daarom is Gordon Ramsay Dash ook zo’n leuk en verslavend spel voor op je mobiel. De commanderende chef Gordon Ramsay – je weet wel, die van de kookprogramma’s – schreeuwt zijn orders. En jij moet je karakters aansturen om de juiste maaltijden te bereiden en uit te serveren. Op zo’n manier dat niet alleen de chef tevreden is, maar ook de gasten in het restaurant. Het perfecte spelletje voor tussendoor.

Kim Kardashian: Hollywood

Al jarenlang mateloos populair bij vrouwen is het spel Kim Kardashian: Hollywood. Kim wordt gezien als één van de meest succesvolle zakenvrouwen van deze eeuw. Ze is wereldwijd bekend vanwege haar vrouwelijke vormen, realityshow en haar huwelijk met rapper Kanye West. Je kunt je dus wel voorstellen dat zij een druk schema heeft en dat ze wel wat hulp kan gebruiken om alles in goede banen te leiden. In dit spel volg je daarom haar bevelen op. Van het doen van haar make-up tot het kiezen van haar kleding en het hosten van haar gasten.

 

Zo bereken jij de juiste bh-maat voor jou

Previous article

Wat zeggen jouw Macbook-stickers over jou?

Next article

You may also like